Bottega Veneta, italijanski modni brend koji se u svetu proslavio svojim vrhunskim kožnim dodacima, a naročito ‘pletenim’ torbicama, prošle godine se ponovo vratio u igru.

Otkako je kreativno vođstvo preuzeo britanski dizajner Daniel Lee, Bottega Veneta proživljava svojevrsnu renesansu. Znakovi da su uspeli da revitalizuju modnu kuću, a naročito njene modne dodatke, ovih se dana mogu pronaći na Instagramu, društvenoj mreži koja doslovno vrvi Botteginim hit modelima cipela i torbi.

Najpopularnija Bottega Veneta torba omogućila nam je da napokon zavirimo u sadržaj ručnih torbica poznatih trendseterki. Kako?

Jer one već mesecima jedna za drugom objavljuju fotografije Bottegine ‘The Pouch’ torbe iz koje vire esencijalni dnevni komadi svake od njih; od nezaobilazne Chanel kreme za ruke, preko ruževa za usne, pa sve do parfema, novčanika i nakita. Naravno, mnoge od ovih fotki su rezultat pomno osmišljenih scenarija kako bi njihovi profili dobili jednu ovakvu savršenu fotku, no svejedno volimo da vidimo kako blogerke i influenserke koriste ovu divnu ručnu torbu od naborane kože.