Jedna od pozitivnih strana ove prinudne samoizlacije je i ta što sada možemo više da se posvetimo svojim krznenim prijateljima. Nedavno je objavljen članak u kome se navodi da je za vreme pandemije korona virusa povećan broj udomljavanja životinja.

Ljubav prema kućnim ljubimcima je jednaka onoj koju osećamo prema članu porodice, a i ne kaže se bez razloga da je pas čovekov najbolji prijatelj.

Kolika je nečija ljubav prema kućnom ljubimcu govori i podatak da sve više kućnih ljubimaca ima i svoj profil na Instagramu. Mi vam donosimo neke od naših favorita.

1. @gotzonmantuliz

Gotzon i njegov ljubimac, Vajmarski ptičar Noa, dolaze iz Španije. Njihov instagram profil prepun je zanimljivih putovanja i avantura.

2. @misterbubz

Mister Bubz je jedan vrlo neobičan terijer poznat po bacanju hejta na sve i svakog. Verujemo da vas reakcije ovog psa neće ostaviti ravnodušnim.

3. @pollythecoker

Poli je koker španijel iz Švedske, koja svojim frizurama u svakodnevnim postovima oduševljava svoje pratioce na instagramu.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by Polly (@pollythecocker) on

4. @lizzie.bear

Lizi i Eli su dva zlatna retrivera a ujedno i dva čupava najbolja prijatelja čiji profil prati preko 400k ljudi na Instagramu.

5. @tyler_jrt

Džek Rasel terijeri su poznati kao izuzetno aktivni psi i veliki ljubitelji loptica. Tajler je Džek Rasel iz Rusije i verujemo da će vam se njegove avanture dopasti baš kao i nama.

View this post on Instagram

Это любовь с первого взгляда 😍 Друзья, недавно мы познакомились с работами талантливых ребят @crownandpaw 👑🐾 Они делают невероятные картины в стиле ренессанс 👌🖼 Теперь и мы счастливые обладатели их творчества 🙌🐶 Вы можете заказать такую же, сделав заказ на сайте 👉 crownandpaw.com А так же, специально для моих подписчиков, действует скидка 10% по промокоду: TYLER10 ✔️ P.S. Тайлер теперь официально Граф Тайлер Джек Рассел терьер 😂 . . . . #дрт #джекрассел #джекрасселтерьер #тайлердрт #портретсобаки #коронаилапа #ренессанс #догблог #догблоггер #jrt #jackrussell #jackrussellterrier #tylerjrt #crownandpaw #crownandpawportrait #mydog #dogportrait #dogblog #dogblogger #dogsofinstagram #doglover #dogoftheday #dogstagram #dogdaily

A post shared by 𝓣𝔂𝓵𝓮𝓻 𝓙𝓡𝓣 🐶 (@tyler_jrt) on