Hip-hop događaj godine 2Hot4Stage Fest biće održan od 29. februara do 1. marta u BelExpo centru. Svi regionalni umetnici koji se bave hip-hopom imaće priliku da pokažu svoje umeće na sceni.

Ovogodišnji festival nosi ime uLIČNA KULTURA i ističe važnost u doprinosu pojedinca za zajednicu, odrazu lične kulture i svojevrsnog pečata koji svako od nas ima, ali i odgovornosti koju umetnička individua nosi sa sobom utičući svojim delom, radom i primerom na publiku i buduće naraštaje.

Da bi žurka bila još interesantnija, organizatori su se potrudili da u koncept bude uključen i “History Wall” sa antikvitetima i unikatnim predmetima iz privatnog vlasništva pionira hip-hopa sa naših regiona, zatim “Street ART” kutak gde će mladi umetnici na licu mesta pokazati svoj talenat, kao i “Džanglmanija” aktivacija ekipe “Emankipacija”, sačinjena od studenata i profesora sa Filozofskog fakulteta.

Za muziku su zaduženi teoretičar hip-hopa, ali i dobro poznati DJ Bege Fank uz pomoć GrandMasta DJ Doobie-a, ali i mlada pevačica soul i R&B muzike koja nam dolazi iz Austrije pod imenom Savi Kaboo. Na event su pozvani svi uživaoci urbane i ulične kulture i svega što ona donosi.

Cena karata u pretprodaji iznosi 600 RSD – dnevni program, 600 RSD – koncerti i 1000 RSD – ceo dan.

Više o festivalu na Facebook stranici: 2Hot4Stage FEST 2020.