Težeći da svima koji se bave trčanjem obezbedi najkvalitetnije patike i najbolje trkačko iskustvo, brend Nike predstavio je najnoviju running tehnologiju – Nike Joyride. Ovaj inovativni sistem specifično je građen za sve vrste trčanja, a novi model patika Nike Joyride Run Flyknit već je dobio veliki broj pozitivnih kritika širom sveta od strane profesionalnih trkača i ljudi koji se rekreativno bave trčanjem.

Nike Joyride model donosi nam nešto što do sada nije viđeno u svetu trkačkih patika – specijalne gumene pregrade punjene kuglicama od termoplastičnog elastinomera unutar đona patike, koje se oblikuju prema stopalu. Raspored pregrada taktički je postavljen na mesta gde podloga najviše vrši pritisak na stopalo, te se u delu pete može naći veći broj kuglica nego u prednjem delu patike. Ovakav sistem takođe doprinosi smanjenju opšteg pritiska koji noga doživljava prilikom trčanja, a posebno dizajnirane silikonske pregrade, koje se prilagođavaju svakom stopalu, omogućavaju ravnomerno i optimalno raspoređivanje kuglica unutar njih.

Prvi koji su imali priliku da isprobaju ovaj neverovatan model u Srbiji bili su glumica Jelena Gavrilović, glumac Aleksandar Radojičić i atletičarka Nela Bunčić, koji su „u ime nauke“ protrčali ulicama Beograda i doživeli jedinstveno iskustvo.

Bilo da se spremate za maraton ili bavite trčanjem rekreativno, NIKE Joyride Run Flyknit je prava patika za vas. Ovaj model dostupan je u svim NIKE radnjama u Beogradu i Novom Sadu.