Kako nam se kineska Nova godina približava, kreativni direktor brenda Dior, Kim Jones, udružio je snage sa pretalentovanim dizajnerom Shawnom Stussyjem za novu tematsku saradnju. Ovog puta Dior x Shawn Stussy Chinese New Year kolekcija vrti se oko simbola 2021. godine u kineskom horoskopu – bivola.

Kako je prethodna kolekcija odrađena sa Stussyjem prošla jako uspešno, ova će isto nastaviti da naglašava ikonične Stussyjeve grafike. Hibridni brending napravljen je od Dior logotipa koji je nažvrljan u stilu grafita. Svi fanovi mogu da očekuju različite odevne komade, od bomber jakni sa simbolom bivola, preko dukserica do majici i različitih modela patika.

Boje koje dominiraju kolekcijom su definitivno teget, bela i crvena. Takođe, postoje i smireniji komadi u ovoj liniji: jednostavna teget jakna gde je samo suptilni Dior logo prisutan, kao i jarko crveni duks gde je CD logo zalepljen napred.

Kolekcija sadrži i aksesoare poput teget ranca koji dolazi sa bedžom bivola koji može da se skine. Dior x Stussy kolekcija bivola dostupna je na Dior sajtu.