Mesto o kojem maštamo, mesto nepregledne prirode i prirodnih čuda, zanimljive kulture i avanture koja nas zove, svakako je Island. Nekima ostvareni san, nekima još uvek visoko na listi mesta koje žele da posete, Island je jedno od magičnih mesta na Zemlji koje bi svakako barem jednom trebalo da vidi uživo.

2020. godina naglo je zaustavila sve ljubitelje putovanja i planove pomerila za ko zna kad. Pitanje je kad će se avio promet i turistička putovanja vratiti u normalu, kada će se, kao i pre, veliki broj ljudi odlučiti da posete novu zemlju.

I dok razmišljamo o takvim pitanjima i nadamo se kako ćemo uskoro putovati van granica zemlje, brojni organizatori virtualnih tura sa svojim vodičima nude pogled na ona mesta o kojima maštamo. Stranica Event Planner osmislila je virtualnu šetnju jugozapadnim delom Islanda, od okoline glavnog grada Reykjavika pa sve do slavne Plave lagune.

Putem ćete videti glečere, gejzire, vulkane, crni pesak i brojne druge lepote koje treba iskusiti barem online, ako ne trenutno ne možemo drugačije.

Na virtualnu šetnju koja će se održati 3. marta 2021. se možete prijaviti ovde.