Bilo da su u pitanju elementi dizajna ili potpuno novi modeli, Nike Air Max linija oduvek pomera granice kada se radi o inovacijama. Tako i nova prolećna kolekcija simbolično slavi tradiciju napretka ekskluzivnim ženskim modelom patika – Air Max Viva.

Patike dolaze u sivo-crnoj boji i napravljene su od kombinacije različitih materijala. Prevrnuta koža u svetlijoj, sivoj nijansi meša se sa tamno sivim, gotovo crnim materijalom koji se nalazi na jeziku i poleđini patike. Swoosh logo suptilno je ubačen na par mesta, a ono što je posebno zanimljivo jesu način pertlanja koji ne liči ni na jedan prethodni Nike model patika kao i kamo print u istim tonovima. Druga verzija koja je dostupna kod nas je oker sa kontrastnim pertlama u crvenoj i zelenoj boji.

Air Max Viva patike dizajnirane su tako da pružaju maksimalnu udobnost, a to je sve zahvaljujući posebnoj tehnologiji koja je korišćena pri izradi vazdušnog đona.

Poznata teniserka Olga Danilović je među prvima u Srbiji imala prilike da isproba Air Max Viva model patika.

“Air Max za mene znači porodica, prijatelji, moje vreme, moj grad i kilometri beogradskih ulica”, poručila je Olga i zaključila da su Air Max Viva patike njen izbor jer kombinuju 2 ključne komponente – estetiku i komfor. Ovaj model patika trenutno je dostupan u svim Nike shopovima u Srbiji.