Nakon što je ovaj model patika nedavno uslikan na Seanu Wotherspoonu, postalo je jasno da Prada i Adidas imaju novu kolaboraciju: A+P LUNA ROSSA 21. Potpuno nova silueta crpi inspiraciju iz AC75 Luna Rossa broda, kao i iz legendarnih Prada i Adidas patika iz prošlosti, i predstavlja potpuno održivu i eco-friendly patiku.

Iako je prethodna kolaboracija ovog brenda više ličila na adidas superstar model nego na bilo šta drugo, ovog puta dizajn mnogo više podseća na Pradinu estetiku. Kako god bilo, ni Adidas elementi nisu isključeni. Na primer, gornji deo patike napravljen je od recikliranog materijala PRIMEGREEN, dok je sama opna fleksibilna i dugotrajna i čini odličnu zaštitu od vode.

Kao što smo i očekivali, ova dva brenda bavili su se i najsitnijim detaljima. Pertle na patici su uže na dnu kako bi se proces pertlanja ubrzao, dok su na gornjem delu šire da bi se sprečilo zamršavanje istih.

Sve u svemu, Prada x Adidas LUNA ROSSA 21 je lagana patika koja omogućava fleksibilnost stopalu. Inspirisana je jedrenjem, a brending je u Prada maniru ostao suptilan – 3 linije koje su obeležje Adidasa blago se naziru sa strane, dok se Pradin brending nalazi sa strane.

Ove patike biće dostupne počev od 9. decembra na Prada i Adidas sajtovima, kao i u njihovim odabranim radnjama. Budući da se radi o dizajnerskoj kolaboraciji, cena će biti nešto viša i iznosiće $650.