Nova Netflixova komedija Don’t Look Up, iza koje stoji Adam McKay, počinje sa snimanjem krajem ove godine a glumačka postava koja će igrati u filmu je zaista impresivna.

Po glasinama koje kruže, glumačku postavu predvode Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence. Njihovima imenima se pridružuje sada već jedan od omiljenih mladih glumaca u Holywoodu Timothee Chalamet, dobitnice više nagrada Oskar Meryl Streep i Cate Blanchett, kao i Jonah Hill, Himesh Patel i Mathew Perry. Kada smo rekli da je glumačka postava impresivna, nismo se šalili – i Kid Cudi i Ariana Grande će takođe imate uloge u ovom filimu. Kid Cudi trenutno glumi u seriji Luce Guadagnina We Are Who We Are.

Po nekim pričama, Don’t Look Up pratiće dvojicu astronoma koji kreću u medijsku turneju kako bi upozorili čovečanstvo na predstojeći asteroid koji bi mogao da uništi planetu. Iako Netflix ništa još nije potvrdio, priča se da DiCaprio i Lawrence igraju zabrinute astronome.

Adam McKay je napisao scenario, a takođe će i režirati film, za koji se očekuje da će početi da se snima pre kraja godine.