Nakon što smo prethodnih nedelja uglavnom razmišljali o garderobi koju ćemo nositi u najluđoj noći, dolazak januara u centar pažnje ponovo je vratio tople odevne kombinacije u kojima ćemo provesti predstojeće zimske dane.

U narednom periodu vratićemo se dobro proverenim klasicima, poput pletiva, farmerica, blejzera i kaputa, bez kojih ne može u ovo doba godine. Spajanje zimskih outfita jedan je od najvećih modnih izazova jer imamo zadatak da više slojeva garderobe uklopimo u kompaktnu celinu.

Kako bi izbegli monotoniju, u pomoć nam stiže raskošna paleta boja, poput nijansi crvene ili zelene, a oni koji više vole da provedu zimu u braon, sivoj ili crnoj odeći, na raspolaganju imaju aksesoare. Bela obuća, upečatljiva torba ili decentni komad nakita biće savršen začin jednostavnih odevnih kombinacija.

Osim razigranih modnih dodataka, zvezde ulične mode često biraju kapute raskošnih tekstura ili priteva koji u jednom potezu mogu da razigraju svaki outfit. Najbolje ideje za zimke stajlinge i ovog puta pronašli smo kod vodećih svetskih influensera, a naše favorite pogledajte u nastavku.