Kad je pre nekoliko nedelja izašla vest o novoj seriji Pam and Tommy o Pameli Anderson i Tommyju Leeju, mišljenja su bila podeljena. Uz Setha Rogena i Evana Goldberga u produkciji, teško je zamisliti u kojem će se smeru ta priča kretati. Hoće li u pitanju biti trashy, komičan TV proizvod ili nešto drugačije i interesantno?

Međutim, hype oko potencijalnog hita streaming diva Hulu dosegao je vrhunac kad su kao protagonisti bili potvrđeni Lily James i Sebastian Stan!

Prve fotografije ovog tandema u svojim ulogama potpuno su zaludele internet. Glumački duo gotovo je neprepoznatljiv u ovom izdanju ravno iz devedesetih. Dok još donekle možemo prepoznati Stana, šminka, frizura i styling potpuno su transformisali Lily James u jednu od najslavnijih PlayBoy zviezdi ikad.

Serija Pam and Tommy počela je da se snima nedavno, a radnja će se fokusirati na turbulentan suživot Anderson i Leeja koji su bili u braku od 1995. do 1998. godine. Konkretnije, baviće se događajima koji su usledili nakon skandaloznog izlaska snimka seksa slavnog para. U Hulu seriji glumiće i Nick Offerman, Andrew Clay, Taylor Schilling pa i Seth Rogen. Datum izlaska još uvek nemamo, ali verujemo da će izaći do kraja ove godine.