Kompanija Shopen izašla je u susret srpskim trgovcima i omogućila korišćenje e-commerce servisa potpuno besplatno.

Kako bi pomogli privredu Srbije i omogućili svakom trgovcu pokretanje online prodavnice i uključivanje u proces internet trgovine, odlučili su da svim zainteresovanim privrednicima ponude Shopen Pro servis potpuno besplatno u narednih 110 dana, odnosno do 01.07.2020.

Svi zainteresovani trgovci prilikom registracije prodavnice treba da unesu promo kod “SrbijaOnline” i automatski će im biti aktiviran Shopen Pro servis. Promo kod važi za sve trgovce koji registruju svoju online prodavnicu do 20.05.2020.

Ukoliko ste zainteresovani da bez ikakvih troškova kreirate internet prodavnicu, registraciju možete izvršiti OVDE.

Epidemija je uslovila da celokupno društvo mora da poštuje mere kućne izolacije, kako bi se predupredilo širenje zaraze. Iz navedenog razloga, veliki broj srpskih kompanija primorane su da zatvore svoje prodajne kancelarije. U tom slučaju, nastaju neminovne posledice za kompaniju, njene zaposlene, klijente i druge socijalne strukture.

Trgovina proizvodima, kao i pružanja usluga, više neće moći regularno da se odvijaju. Tada se javlja jedan cilj, a on se zove “opstanak na tržištu uz što manji gubitak”. Sa druge strane, kupci, klijenti u neizvesnosti od novonastale situacije, tragaju za načinom da dođu do neophodnog proizvoda, a glavno sredstvo za obavljanje kupovine postaje internet.