PopSockets, specijalizovani proizvođač tech aksesoara, prilagodio je dizajn držača za AirPods slušalice iPhone telefonu. Držač je označen kao “PopGrip”, a kompanija se potrudila da oba proizvoda nose titulu Apple brenda. Od sada možete uživati Appleove “2 u 1” proizvode. U paketu dobijate PopGrip držač i futrolu za AirPods.

PopGrip aksesoar je dovoljno mali i funkcionalan da ispuni potrebe ustaljenog punjenja i bežičnog punjenja. Vrlo lako se namešta i savršeno prianja uz iPhone, a po potrebi se jednostavno skida. Dok su povezani neobičnim držačem, oba proizvoda se mogu bežično napuniti. LED osvetljenje je primetno na držaču, pa se kapacitet baterije slušalica može nadgledati. Uobičajeno punjenje je dostupno kroz pristupačan port, koji se nalazi na dnu.

Držač je kompatibilan sa iPhoneom, ali ne i sa iPhoneom Pro ili iPhoneom Pro Max, izuzev ukoliko ne postoji adekvatna futrolica.

Svedoci smo vremena u kojem se proizvode minijaturne slušalice kao vrhunsko dizajnersko umeće po ceni od 20.000 dolara. Apple je u oktobru izbacio drugu generaciju AirPods slušalica. U prilog tome ide i zanimljivi držač, koji se prodaje po ceni od 20 dolara.