Priča o slavnim crtanim likovima, večitim rivalima Tomu i Džeriju, ostala je upamćena kao svetla tačka našeg detinjstva. Šaljivi junaci stari su skoro 80 godina, pa je u njihovu slavu Reebok pokrenuo specijalnu kolaboraciju sa filmskim studiom Warner Brosom na siluetama Instapump Fury, Club C Revenge i Club C. Da bi nostalgična kolekcija bila još luckastija, serije dolaze i u dečjim veličinama.

Iako su povezani istim skečevima, svi modeli su crtani film za sebe.

Instapump Fury ja najbučniji reprezent iz spomenute kolekcije, baš u skladu sa mačkom Tomom. Prekriven je veštačkim krznom, neoprenom, kožom i gumenim materijalima, a sve to kako bi se što verodostojnije dočarao nikad zaboravljeni crtać.

Sledeći je Club C Revenge sa likom Džerija na jeziku. Podređeno karakteru Džerija, monohromatsko gornjište dolazi u krem i braon antilopu sa krznenim pertlama.

Club C objedinio je figure oba aktera, pa ukoliko nemate favorita, eto odabira za vas. Gornji deo kompletno je dekorisan grafičkim karikaturama, čime je kompletna tematika dovedena do vrhunca.

Capsule kolekcija Reebok x Tom x Jerry za radostan početak 2020. godine, obećana je u prodaji od 15. februara. Cene će se kretati u rangu od 100 do 200 američkih dolara.