Katy Perry obradovala je širu javnost vešću da njen verenik, proslavljeni glumac Orlando Bloom i ona, čekaju prvo dete. Otkako je saznala za trudnoću, američka kraljica stila, podigla je svoj fashion izraz na lestvicu više. Pomisao na trudnoću, ženama često stvara osećaj da modu moraju po difoltu da pretvore u “džak”, jer će se u njemu osećati udobno. Katy Perry pak odabrala je drugačiji pravac, njeni fashion trenuci u trudnoći deluje sve, samo ne dosadno. Ona jednostavno izgleda nikad bolje.

Oversized haljina “Lela Rose”

Roze, široka, satenska haljina u trudnoći, zvuči perfektno. Ovaj odevni komad delo je američke dizajnerke Lela Rose. Lepšave haljine do kolena čak iz kolekcija brze mode mogu zameniti ovaj dizajnerski komad, a podjednako izgledati efikasno.

Komplet u leopard printu brenda Dundas

Pantalone u kompletu sa sakoom koji prekriva stomak su must-have garderoba za sve buduće trudnice. Katy Perry pojavila se u ovoj odevnoj varijanti na snimanju emisije “Jimmy Kimmel Show”. Priznaćete da je delovala elegantno i samouvereno, a leopard print je uvek dobro došao za isticanje ženskog seksipila.

Šarena haljina by Mara Hoffman

Katy Perry je za stage performans na finalu Svetskog kupa u kriketu u ženskoj kategoriji odabrala midi haljinu sa etiketom “Mara Hoffman”, rastegljivog materijala, pogodnu da se nosi tokom cele trudnoće.

Prolećni kombinezon

Da bi izgledala još više scenski, Katy se odučila da na bini doda malo pink boje sa šljokicama.

Mini ljubičasta haljina, zašto da ne?

A da trudnice mogu sasvim lepo da izgledaju u miniću, još jednom je dokazala američka pop pevačica.