Pravo osveženje za predstojeće jesenje dane stiže nam u vidu SNEAKERVILE festivala patika, koji će se održati u nedelju, 13. oktobra u hangarima Luke Beograd.

Po prvi put na ovim prostorima biće okupljeni na jednom mestu ljubitelji sneaker kulture, umetnosti, muzike, sporta i mode. Najbolji svetski brendovi (NIKE, Addidas, Reebok, New Balance, Champion, Fila, Puma, Converse, kao i koncepti Fashion & Friends i Dunk Shop) u okviru svojih experience zona kreiraće nesvakidašnji sadržaj za sve posetioce.

Pored mnogobrojnih aktivnosti na samom festivalu, za nezaboravan provod biće zaduženi i omiljeni rep, pop i RnB izvođači – Senidah, Coby, Sara Jo, Klinac, Fox, Surreal, kao i najaktuelniji DJ-evi.

Sve generacije ljubitelja patika očekuje nezaboravan celodnevni program, nove kolekcije najtraženijih brendova, kao i zanimljive aktivacije na svakom od štandova. Ipak, neminovno je da će Sneakerville posebno obradovati vrsne kolekcionare, koji će na festivalu sigurno naći neke od modela kojim će upotpuniti njihove kolekcije.

Ono što je sigurno jeste da će prvi festival ovog tipa okupiti i brojne poznate ličnosti i influensere, što dokazuje i činjenica da su neki od njih već potvrdili svoj dolazak i sa nestrpjenjem očekuju da posete prvi Sneakerville. To su Dunja Jovanić, DJ Lea Davogić, pevačice Edita i MC Sajsi, influenserke Una Krlić i Iva Chu i mnogi drugi.

Sneakerville očekuje svetski nivo produkcije, čime će se već sledeće godine zasigurno naći na vrhu liste go-to domaćih festivala. Kapije festivalskog grada biće otvorene od 11h dok je njihovo zatvaranje u 23h. Preuzmi svoju ulaznicu na http://snkrvll.sneakerevent.com i postani deo jedinstvene Sneakerville zajednice.