Sea Dance, dobitnik nagrade za Najbolji evropski festival, nakon godinu dana pauze, na četiri dana se vraća u tirkiznu uvalu plaže Buljarica u Budvi! Sedmo izdanje festivala u Crnu Goru donosi snažan line up složen od vodećih međunarodnih i regionalnih zvezda elektronske i trep/hip hop scene, koje predvode Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Senidah, Vojko V, Ann Clue, Tijana T, z++, domaćini Who See, kao i P.S, 84Bit i Raven TK u b2b setu sa Proximusom. Osim ranije najavljenog termina od 27. do 29. avgusta, u pripremi je još jedan specijalan dan iznenađenja, čiji program će uskoro biti objavljen. Već s prvim imenima, Sea Dance se pozicionirao kao najjači festival ovog leta na Jadranskoj obali, čije održavanje će pomoći restartu festivalske scene celog regiona.

„Sea Dance sa svojom divnom lokacijom, predivnom, tirkiznom uvalom plaže Buljarica spada među najlepše događaje naše festivalske porodice. Spremili smo jak line up, dostojan statusa festivala. Neki od naših hedlajnera po prvi put dolaze u Crnu Goru, a posebno se radujemo što ćemo Sea Dance-om dati jak vetar u leđa pokretanju festivalske scene celog našeg regiona. Nakon Exit-a, jedva čekamo da budemo ponovo ujedinjeni s publikom iz celog sveta, da se družimo, slavimo život i slobodu“, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač i direktor Exit-a i Sea Dance festivala.

Jedan od ključnih uslova za održavanje festivala je pridržavanje bezbednosnih protokola za organizaciju masovnih događaja, koje je EXIT festival upravo primenio u Novom Sadu. Na festival će moći da uđu svi kojima je prošlo 14 dana od potpune vakcinacije protiv COVID-19, ili oni koji imaju dokumentaciju da su preležali koronu, ili poseduju negativan rezultat PCR testa, ne stariji od 72 sati, odnosno brzog antigenskog testa – BAT, ne stariji od 48 sati.

Prethodnih šest godina jadranskom obalom odzvanjali su hitovi megazvezda kao što su The Prodigy, David Guetta, Skrillex, Fatboy Slim, Sven Väth, Nina Kraviz, Alice Merton, Richie Hawtin, Jamiroquai, Underworld, Rudimental, Róisín Murphy, Hurts, Lost Frequencies, John Newman, Sean Paul, Robin Schulz, Nile Rodgers, ali i najvećih regionalnih muzičkih imena koji su u Budvu privukli blizu 300.000 ljubitelja dobrog zvuka sa svih meridijana.

Ulaznice u prodaji od 15. jula uz 50 odsto popusta!

U četvrtak 15. jula počeće prodaja ulaznica za ovogodišnji Sea Dance festival. U prodaji će se naći ulaznice po ceni od 2.990 dinara, uz 50 odsto popusta u odnosu na finalnu cenu. Mogu se kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala. Na sajtu zvanične turističke agencije www.exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji, pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i prevoz.