Na našu žalost, sunčano vreme obeleženo lepršavim letnjim haljinama uskoro će zameniti sezona mekanih pulovera, toplih kapa i šalova i, naravno, zimskih kaputa! No, ne treba žaliti, jer ove sezone trendovi podržavaju udobnost i neopterećenost što će tmurne zimske dane učiniti barem malo lakšim.

View this post on Instagram

📸: @thestylestalkercom PFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Ako ste ove zime odlučili uložiti u novi kaput, a od silnog izbora u radnjama nemate pojma šta odabrati, predlažemo vam da igrate na kartu trendova koji trenutno vladaju na ulicama svetskih modnih metropola. I to vam ne govorimo zato što mislimo da morate slediti trendove već zato što ove sezone kaputi vladaju u svojim predimenzioniranim oblicima što vam uveliko olakšava da preživite zimske dane.

Ako ih pažljivo stilizujete, oversized kaputi ne moraju izgledati nezgrapno već vrlo chic, a istovremeno vam omogućavaju da ispod njih obučete pregršt različitih slojeva kako biste se osećali slobodno i nesputano.

Premda se ne radi o materijalu koji će vas sam po sebi ugrejati, prednost takvog modela je što ga možete nositi na debeli i mekani pulover koji će vas čuvati od hladnoće. Influenserke svoje oversized kapute stilizuju na bezbroj načina, sa salonkama za večernje prilike ili pak s farmerkama i patikama za one dnevne. Mogućnosti je zaista mnogo. Šta god odabrali, s predimenzioniranim kaputom ove zime nipošto nećete pogrešiti.