Na kraju treće sezone serije Stranger Things bili smo uvereni da je Jim Hopper (David Harbour) mrtav sve do poslednje scene. Ako ste već zaboravili kako se sve završilo, evo podsetnika. U zadnjim kadrovima videli smo da Rusi spominju ‘Amerikanca’ kojeg su zarobili, što nam je dalo nadu da ćemo Hoppera ipak još gledati.

A Netflix nam je za Dan zaljubljenih pripremio najbolji poklon objavivši prvi teaser za novu sezonu koja nas je definitivno rešila svih nedoumica – Jim Hopper je živ! U teaseru naslovljenom ‘From Russia with Love’ vidimo Hoppera kako u hladnoj i snežnoj Rusiji radi na nekakvoj železnici s ostalim zatvorenicima, i to je sve što smo uspeli da saznamo.

Uzbuđeni smo što zvanično možemo potvrditi da je produkcija četvrte sezone serije Stranger Things u toku, a još više što možemo najaviti Hopperov povratak. Iako, našem ‘Amerikancu’ nije baš lepo; zarobljen je daleko od kuće, u snežnoj Kamčatki, gde će se suočiti s raznim opasnostima. U međuvremenu, u SAD-u novi horor počinje da izbija na površinu, nešto što je dugo bilo zakopano i što povezuje sve… Četvrta sezona biće najveća i najstrašnija dosad i jedva čekamo da je pogledate. U međuvremenu – molite se za Amerikanca, poručili su kreatori serije, Matt i Ross Duffer.

Dok čekamo prvi trailer i nove informacije, pogledajte teaser u nastavku.