Jennifer Lopez industrija lepote nije strana. Tokom godina kreirala je više različitih parfema, uspešnu make up kolekciju u sardanji s Inglotom i verovatno je inspirisala veliki broj beauty entuzijasta na kupovinu ekstenzija za kosu. No, pre gotovo dve godine rekla je da će lansirati liniju proizvoda za negu kože. Od tada nestrpljivo čekamo ono što deluje kao da će biti traženi celebrity beauty brend. A sada izgleda da nećemo morati da čekamo još dugo. Naime, 1. januara 2021. godine zvanično će lansirati JLo Beauty!

Pre gotovo tri meseca Jennifer Lopez objavila je selfie na svom Instagram profilu, uz najavu da nešto priprema. Mnogi su odmah pomislili na to da se radi o make up liniji proizvoda, s obzirom na njen look usmeren na bronzere i tamne, duboke senke za oči. Ali, ipak se radi o JLo Beauty skincare proizvodima. “Ovo nije samo strastveni projekat, to je 30-godišnji san. Jedva čekam da podelim s vama svoje tajne za negu kože! JLO BEAUTY lansiraće se 1.1.2021.“, napisala je Jennifer u opisu videa objavljenog na njenom Instagram profilu. Ona u njemu blista, kao i obično.

U kolekciji ćete moći da nađete THAT JLO GLOW Multitasking serum, THAT LIMITLESS GLOW Multitasking masku za negu lica, THAT BIG SCREEN Broad Spectrum SPF 30 hidratantnu kremu, THAT BLOCKBUSTER Wonder kremu za lice, THAT HIT SINGLE Gel-Creme proizvod za čišćenje lica, THAT FRESH TAKE kremu za područje oko očiju i THAT STAR FILTER Complexion Booster.