Iako je SAD zemlja s najviše obolelih od koronavirusa, a Washington DC pod opsadnim stanjem zbog nedavnog napada Trumpovih pristalica, Joe Biden i Kamala Harris imaće nezapamćen show povodom inauguracije 20. januara. Tokom kampanje mnoge osobe iz sveta showbusinessa su podržavale Bidenovu kampanju, pa nas ne čudi da su se brojne zvezde odazvale da uveličaju taj istorijski dan.

Glavna zvezda (nakon novog predsednika i potpredsednice, naravno) biće Lady Gaga koja je otvoreno podržala novog predsednika, nastupala na njegovim kampanjama i podsticala svoje fanove da glasuju. Ali, njihovo prijateljstvo traje dosta duže: pre nekoliko godina sarađivali su na promovisanju kampanje protiv seksualnog zlostavljanja.

Osim Lady Gage, inauguraciju će uveličati i žena čija karijera u 50-im naprosto cveta: Jennifer Lopez. Još nisu poznati detalji nastupa, ali ne sumnjamo da će biti show za pamćenje. Nakon same ceremonije, nekoliko nacionalnih TV ekipa emitovaće propratni program u kojem se očekuju nastupi Justina Timberlakea, Demi Lovato i Jona Bon Jovija, a celi program će voditi holivudski miljenik Tom Hanks.

Ovakva revija A-liste celebrityja garantuje izvrstan show koji politiku baca u drugi plan, a posebno se radujemo Gaginom nastupu od kojeg ne očekujemo ništa manje od onog emotivnog na Superbowlu 2016.