Da će Lady Gaga glumiti u najnovijem filmu Ridleya Scotta poznato je još od 2019. godine, ali je tek juče objavljena prva fotografija sa seta koja je u trenuku zapalila internet. Na njoj su Lady Gaga i Adam Driver kao gospodin i gospođa Gucci, odnosno Patrizia Reggiani i Maurizio Gucci, supružnici čija je priča bila centar skandala 90-ih godina. Ona je optužena za planiranje njegovog ubistva ispred milanskog ofisa 1995. godine i osuđena na 29 godina zatvora – što će biti glavna okosnica filma House of Gucci.

HOUSE OF GUCCI

Film je baziran na romanu The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed i njegov naslov govori dovoljno o zapletima koji će nas dočekati na velikom platnu.

Snimanje je trenutno u toku u Italiji, a Lady Gaga i Adam Driver na objavljenoj fotografiji izgledaju kao da su upravo nonšalantno doskijali s obližnje planine na après-ski zabavu. Premijera je planirana za novembar, a u filmu ćemo gledati i Jareda Leta, Jeremyja Ironsa, Ala Pacina, između ostalih.

Poslednji film u kojem smo gledali Lady Gagu bio je A Star is Born gde je zaradila nominaciju za najbolju glumicu, a gotovo da nema filma u kojem nas Adam Driver nije oduševio, tako da ovaj film definitivno ide na našu watch listu.