Od 6. do 8. decembra u halama 1, 1a i 2 Beogradskog sajma održaće se četvrti po redu Games.CON, najveći festival igara i pop kulture u Srbiji i regionu. Festival počinje sutra od 10 časova, dok je svečano otvaranje zakazano za 18 časova.

Pod sloganom #LevelovatiSeMora, Games.CON i ove godine privućiće pasionirane obožavaoce gejming industrije. Posetioci će na Festivalu imati prilike da se upoznaju sa najsavremenijim igricama, tehnološkim inovacijama, a mogu učestvovati i u takmičenjima i osvojiti vredne nagrade. Organizovaće se esport turniri, a ljubitelji PC igara dobiće šansu da iskušaju svoje umeće u gejmovima kao što su LOL, DOTA, Mortal Kombat, FIFA, PES, Warhammer i drugi.

Games.CON beleži rast broja posetilaca svake godine. Program za 2019. organizovan je u četiri stejdža. Na glavnom stejdžu odigraće se većina gejming aktivnosti, giveaway, plesni nastupi i upoznavanje sa ekipom filma “Breaking Point: A Star Wars”. Mini Indie konferencija kroz kreativna predavanja upoznaće auditorijum sa video-igrama i Blockchain tehnologijom. Umetnici, zanatlije ili barem oni koji se tako osećaju, u okviru Market Squarea poneće ulogu izlagača i dobiti prostor da svoje veštine pokažu mnogobrojnim posetiocima. Indie programeri na Indie Corner stejdžu predstaviće svoje ideje javnosti, a najbolji takmičar dobija dve ulaznice za GamesDaily Connect 2020 događaj u Londonu.

Za malo hrabrije, održaće se i tradicionalni turnir u mačevanju.

Ulaznice možete kupiti online, kao i na svim GIGSTIX prodajnim mestima.