Iako je decembar tek počeo, krenula je sezona šljokica, sjaja, pretprazničnog raspoloženja. Stil nas obavezuje da svaki detalj uskladimo sa outfitom. Uredan manikir je odraz ženske lepote, pa se pripadnice lepšeg pola često opredeljuju za tamnije tonove kada je zima u pitanju. Znamo da je beli francuski manikir večni klasik, međutim crni frenč pobeđuje ove sezone. Nova godina se bliži, shodno tome svaki detalj treba da bude na svom mestu.

Izdvojili smo nail-art dezene koji mogu da vam posluže kao inspiracija za jedinstveni izgled ove sezone. Na vama je da odaberete po vašoj meri!

Metalik ombre

Metalik nijanse ne odstupaju od trendova u proteklih nekoliko godina. Noktima daju glamurozan izgled, dovoljno su primetne da se mogu kombinovati i uz casual odevne varijante.

Popularni francuski manikir

Crni frenč uveo je alternativniji izraz u poređenju sa belim klasikom. Crna je nezamenljiva i sa njom nećete pogrešiti. Bilo da se odlučite za mat ili metalik crnu, možete sa ponosom da je nositi na noktima.

View this post on Instagram

Chic 🖤French @hannahbronfman #nailsbymei

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

Nail-art kristali

Swarovski kristali na noktima za pojedine dame zvuče previše, ali za žene koje teže ekstravaganciji, oni su i više nego poželjni. Na jednostavnoj nail osnovi, cirkoni čine čuda.

Crvena je nezaobilazna

Crvena je boja života, radosti, večite romantike. Možete je kombinovati sa drugim bojama ili sa glitter završnim slojem, ona će uvek istaći umetnički momenat na noktima.

Zlatni detalji

Ako želite da u potpunosti zasijate za vreme praznika, zlatni štras na noktima je must-have. Ako ste spremne da rizikuje, malo plave i ljubičaste napraviće kontrast i dodatno istaći vaše zlatne nokte.

View this post on Instagram

My nails are like another accessory 🎨 ✨

A post shared by 1929galore (@1929galore) on