Oliver Huntemann je jedan od legendi svetskog techno zvuka. Poreklom iz Hamburga, smestio je epicentar svoje elektronske muzičke proizvodnje upravo u ovaj grad. U našoj prestonici nastupao je kao iskusan DJ, prvi put u martu 2017. godine u Depo Magacinu. Nakon nezaboravnog debitovanja u Beogradu, Huntemann je beogradske klabere obradovao i 2018. godine. Tada je nastupao na Beogradskom sajmu u junu mesecu, na grandioznoj žurci „Topljenje“. Beogradski ljubitelji elektronike, imaće specijalnu priliku da 10. maja uživaju uz techno setove na otvorenom kalemegdanskom stejdžu – Barutani, večnom žarištu kvalitetnih rejvova.

Oliver Huntemann do sada je objavio sedam studijskih albuma. Njegov album prvenac „ Too Many Presents For One Girl“ izašao je 2004. godine u house stilu. Kasnije je objavio još dva albuma u proređenom, minimal techno zvuku Fieber (2006) i H-3 (2009). Poslednji albumi – Paranoia (2011), Propaganda (2017), Propaganda Remixes (2018) i Propaganda Remixes 2 (2019), napravljeni su u čistom, analognom techno zvuku. U svoje setove ubacio je i remikse za Underworld, Chemical Brothers i Depeche Mode.

Ovaj pedesetogodišnji Nemac predstavlja savremenog DJ-a prvobitnog, detroitskog techno zvuka. Zagrevanje i uvertiru pre izlaska Huntemann-a na stejdž, upotpuniće naš mladi DJ – Ilija Đoković.

Karte možete kupiti po ceni od 700RSD za parter i 1000RSD za VIP platformu putem Ticketvision i Gigs Tix prodajnih mreža i hjihovih sajtova.