Ho3 magazine je ovoga puta za vas priredio najnoviji izveštaj o dodatnim specifikacijama Motorala RAZR smartphone uređaja. Spomenuti patent će se pojaviti na tržištu u novembru ove godine. Procenjen kvalitet telefona nagoveštava da će ovo biti prvi telefon validne savitljivosti na high-tech tržištu. Posle evidentnog neuspeha Samsung Galaxy Fold, kompanija Motorola je i više nego spremna za povratak u stilu mobilnog giganta.

Sveže informacije svedoče o sklopljenoj saradnji između Motorole i brenda Razr. Kako je informacija zvanično procurila u dnevnim novinama Wall Street Journal, tehnologija je požurila sa informacijama koje bi mogle to da dokažu.
Na slici ispod videćete najnoviji prikaz Razr trouglaste kutije, koja će činiti internu osnovu telefona. Dodatne karakteristike Motorola Razr telefona sastoje se u displeju od 6.2 inča, koji se proteže od vrha do dna zahvaljujući proporciji ekrana 22:9.

U paketu sa smartphonom Motorola Razr dobijate USB-C kabl i USB-C slušalice. Takođe se spekuliše da telefon prati i ultrabrzi punjač, kao i 3.5 mm adapter za slušalice. Novo izdanje mobilnog telefona Motorola Razr pripadaće američkoj telekomunikacionoj mreži, Verizon, koja jedina u SAD-u raspolaže 5G mrežom.

Motorola Razr biće osnažena Snapdragon 710 procesorom, nalik flagship modelima Xiomi Mi 8 SE (pogledati link: https://ho3magazine.com/top-5-kineskih-smartphone-uredaja-ispod-500/). U sastav Snapdragon 710 procesora ulazi RAM memorija od 4GB do 6GB, sa pridruženom grafičkom karticom Adreano 616 GPU sa kapacitetom interne memorije od 64GB do 128GB.

Motorola trenutno prednjači na tehnološkom tržištu i velika prednost ove mobilne kompanije predstavlja nepostajanje konkurencije, ako se osvrnemo na dosadašnja dostignuća iPhone i Samsung uređaja u domenu foldable smartphone uređaja.

Za sve dodatne informacije o Motorola Razr modelu, nastavite da pratite Ho3 magazine.