Usprkos svim željama i naporima da se leto zadrži što duže, moramo priznati poraz i okrenuti se nešto toplijim odevnim kombinacijama. Iako smo još daleko od vunenih džempera, idealno je vreme za nošenje slojevitih kombinacija u kojima je udobnost zagarantovana.

Kao što smo naglasili, iako kalendarski još uvek nismo zakoračili u jesenji period, temperature su odlučile drugačije. Prelazni period karakteriše slojevitost, prvenstveno zbog toga što se tokom dana vreme može promeniti. Jesen osim kraja leta, obeležava i nastavak poslovnih obaveza, a ono što nam je prilikom istih najvažnije svakako je primeran, udoban i jednostavan izgled. Naime, radite li u kancelariji, više od nekoliko sati provodite sedeći, odjeća koja neudobno pristaje zasigurno nije prvi izbor, pa ono što preporučujemo su cosy oversized majice ili tanji džemperi, šarmantni kardigani ili najdraži duksevi u kombinaciji s farmericama ili suknjama. Kombinacija s kojom baš nikada ne možete pogrešiti je ona koja objedinjuje omiljeni par pantalona, jednostavnu majicu i trendi gležnjače koje će celom outfitu podariti chic izgled.

Ono što takođe nikako ne smete zanemariti su i detalji kojima ćete kombinaciju personalizovati i podariti joj vlastitu modnu notu koja će vas definitivno izdvajati iz mase. Budući da su u letnjim mesecima prevladavale tople zemljane nijanse, kao i one pastelne, jesen takođe donosi slične boje. Glavna prednost zemljanih tonova je njihova toplina i lakoća kombinovanja, a one pastelne su tu da razbiju monotoniju i šalju romantični prizvuk koji je u jesenjim danima i više nego poželjan. S obzirom na to da su omiljene high street prodavnice predstavile nove kolekcije, ne preostaje vam ništa drugo nego da u njih i zavirite i upotpunite postojeću garderobu novim ljupkim komadima, a kako biste izgledali što bolje, izdvojili smo deset odličnih inspiracija s Instagrama za koje smo sigurni da vas neće ostaviti razočaranim.

View this post on Instagram

☁️☁️☁️

A post shared by F r e d r i k a A k a n d e r (@fakander) on