Feng Shui kompas jedan je od drevnih kineskih alatki za pojednostavljenje života. Kompas je objedinio praktičnost i kinesku filozofiju života. Pored svoje jedinstvenosti, kompas je takođe prepoznatljiv po posebnoj estetici. Kineski maloprodavac patika DEAL prepoznao je potencijal ponovne kolaboracije sa Reebok brendom, ali ovoga puta inspirisane Feng Shui kompasom.

Poput kolaboracije iz 2017. godine, Reebok Instapump Fury model dolazi u crno-beloj kombinaciji. Patike prate jin i jang princip dualiteta. Leva patika dizajnirana je u beloj osnovi sa crnim motivima, dok je desna patika crne podloge sa belim detaljima. Jin i jang simboli posebno su istaknuti na Pump dugmetu, koje se nalazi na samom jeziku u ravni sa DEAL brendingom. Magnetni kompas simbolično je predstavljen duž sredine gornjišta, kao taoistički jin-jang simbol sa osam trigrama. Kineski znakovi vidljivi su u prednjem delu stopala. Patike su ojačane Reebokovom DMX tehnologijom, koja se zasniva na penastim jastučićima i pruža garantovanu udobnost stopalu.

Kultne patike, DEAL x Reebok Instapump Fury “Feng Shui Compass”, očekuju se u limitiranoj seriji od 1000 pari od 9. juna u svim DEAL i WZK prodavnicama.