Zbog Bekamovih poslovnih obveza s njegovim fudbalskim klubom Inter Miami, poznati ‘power couple’ sve više vremena provodi na Floridi, pa su potražili novi dom i pronašli ga u neboderu One Thousand Museum Zahe Hadid.

Zdanje koje se ističe u vizuri Majamija sa svoja 62 sprata nalazi se prekoputa Museum Parka. Prepoznatljiva organska forma otporna je na snažne udare vetra i uragane, učestale u tom području, a unutar betonskog egzoskeletona postavljene su staklene stene od poda do plafona, zahvaljujući kojima stanari mogu uživati u zadivljujućem pogledu na okean.

U neboderu se nalazi samo 84 apartmana i oko stotinak stanara koji mogu uživati u ekstremnom luksuzu hotela sa 7*: unutrašnji bazeni, saune, centri za masažu, fitness centar, prostori za evente, concierge i osiguranje kao i privatni heliodrom na vrhu zgrade – dostupni su im 24/7.

Beckamovi su svoj petosobni stan navodno platili vrtoglavih 25 miliona dolara, a kako ova jedinstvena rezidencija izgleda iznutra, pogledajte na fotografijama.