Početak godine mnogi su iskoristili za zimski godišnji odmor i uvek dobrodošao beg iz užurbane gradske gužve. Bitno različit od onog leti, zimski odmor donosi nekoliko desetina stupnjeva niže temperature, a peščane plaže zamenile su skijaške staze.

Modne trendseterke, influencerke i street style zvezde zimski predah potražile su u poznatim svetskim skijaškim destinacijama poput Aspena i Saint Moritza.

Uz nezaobilaznu skijašku opremu s dizajnerskim potpisom, it djevojke modne scene na skijanje su ponele najbolje zimske modne favorite. Osim što su njihove kofere ispunili ključni odevni komadi i modni dodaci za najhladnije dane, modne trendseterke istakle su i nekoliko odličnih odevnih kombinacija koje ćemo poželeti da nosimo i na gradskim ulicama.

Chunky pletivo, teddy kaputi i tople jakne samo su neki od zimskih modnih favorita koje su modne trendseterke ponele na zimovanje. Kako bi jednostavne i tople modele pretvorile u efektne odevne kombinacije, posegnule se za nekoliko modnih trikova koji će jednako dobro izgledati na gradskim ulicama.

Prvi se krije u toplim i trendi slojevima koji stvaraju zanimljivu igru tekstura, boja i uzoraka. Drugi modni trik koji će začiniti i najjednostavniju zimsku kombinaciju krije se u jarkim bojama. Crvena, ružičasta, zelena i plava unele su dašak modnih trendova u njihovu modnu uniformu za opušteno zimovanje. Boje su se našle i u središtu sledeća dva modna trika – jednostavne i uvek efektne monohromne kombinacije svoje su mesto pronašle i na skijaškim stazama, baš kao i color-blocking efekat. Uz odevne komade u jarkim bojama i zanimljive slojeve, savršeni začin za zimske kombinacije pronašle su i u modnim dodacima – trendi torbe i čizme istakle su se kao zvezde gotovo svake kombinacije.