Leti se više znojimo i gubimo puno vode zbog čega dodatno treb obratiti pažnju na dovoljan unos vode. To može postati naporno i dosadno, ali zato običnu vodu možete zameniti ukusnim aromatizovanim vodama, a u nastavku otkrijte kako.

Voda s ukusom

Ovo svako može da napravi kod kuće! Svojoj vodi dodajte jagode, borovnice, listiće mente, sveži krastavac, kockice lubenice ili bilo koje drugo voće ili osvežavajuće povrće koje volite. Osim toga, ujutro možete popiti čašu tople vode s limunom koja će vas razbuditi, dati vam energije, pokrenuti probavu i probuditi kožu.

Mineralna voda

Osim što je možete dodati u svoju beauty rutinu, pred kraj radnog vremena običnu vodu zamenite mineralnom. Kao prvo, tako ćete i dalje uzimati potrebnu količinu vode, ali ćete uneti promenu i razbuditi čula. Osim toga, kad se pred kraj radnog vremena s obične vode prebacite na mineralnu, stvorićete ritual pre odlaska kući i dati svojem telu do znanja da je posao gotov za danas i da se može opustiti.

Domaći ledeni čaj

I čaj je zapravo još jedna vrsta vode s ukusom. Zato odaberite svoj omiljeni čaj i skuvajte ga, u njega dodajte med, limun, narandže ili šta god volite pa ga dobro ohladite i ponesite sa sobom na posao, bazen ili gde god ste već krenuli.