Britanska luksuzna modna kuća Burberry upravo je objavila divnu novu kampanju u kojoj su glavne zvezde neki od najtraženijih modela današnjice. Govorimo naravno o Kendall Jenner, Belli i Gigi Hadid, a osim njih u posljednjoj kampanji ključne komade iz SS2020 kolekcije ponosno nose Benji Arvay, He Cong, Freja Beha Erichsen, Nozomu Ito, Reece Nelson, Tosin Olajire, Rianne van Rompaey i Mona Tougaard.

Povodom nove kampanje, kreativni direktor kuće, legendarni Riccardo Tisci izjavio je: “Kroz nekoliko proteklih sezona pokušao sam da definišem novi identitet i vizualni doživljaj Burberryja. Ova kampanja čini se kao početak nečeg posebnog i hteo sam proslaviti sve ljude koji predstavljaju Burberry, bilo da su mi već dugogodišnji saputnici, ili su se pridružili tek na ovom Burberry putovanju. Tek svi oni zajedno stvaraju sliku sofisticiranosti današnjeg Burberryja.”

Iako je kampanja poprilično minimalistička, nama se jako sviđa i već se našla u našem užem krugu it-kampanje za ovu sezonu, a sudeći prema reakcijama u modnih stručnjaka interneta, nismo jedini.