Kraljica Božića, pop diva Mariah Carey u saradnji sa Apple TV sprema pravi božićni specijal u kojem će, između ostalog, predstaviti i novu božićnu pesmu.

All I Want For Christmas jedan je od bezvremenskih božićnih hitova bez kojeg ne može da prođe nijedna zimska muzička playlista, a Mariah se sprema da objavi novu verziju svoje pesme Oh Santa! u saradnji s Arianom Grande i Jennifer Hudson, za koju smatra da će sigurno biti novi hit.

Predstaviće je u muzičkom spektaklu koji bi na Aple TV-u trebalo da izađe 4. decembra. Na svom Instagramu već je počela sa teaserima za ovaj decembarski specijal i time izazvala lavinu oduševljenja među fanovima širom sveta.

Među ostalim gostima naći će se Tiffany Haddish, Billy Eichner, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland i Mykal-Michelle Harris. Kako stoji u sinopsisu emisije, Mariah glumi najbolju prijateljicu Deda Mraza čiji je zadatak da napravi najspektakularniju božićnu proslavu. Ne sumnjamo ni najmanje da će ova šarena celebrity ekipa u tome i uspeti.