Mašinerija zvana Netflix ne smanjuje brzinu i samo donosi novi i novi sadržaj na naše ekrane. U tom moru novog sadržaja može se desiti da propustite nešto što vredi, zato vam mi skrećemo pažnju na jedan triler od koga imamo velika očekivanja. O čemu se tačno radi, saznajte u nastavku.

Film po imenu Things Heard and Seen, čiji trejler možete pogledati u nastavku, donosi jezivu atmosferu i prizvuk natprirodnog. Iako sve deluje mirno i skladno u početku, čudne stvari počinju da se dešavaju, a u njihovom središtu je bračni par Ketrin i Džordž, u tumačenju Amande Sejfrid i Džejmsa Nortona. Naime, oni se doseljavaju u jedan mali grad i useljavaju u jednu staru, naizgled mirnu kuću, koja odjednom postaje vrlo opasno mesto kada ona pronađe knjigu u koju je urezana reč prokleti.

Ono što sledi podseća na prizore iz mnogih horor filmova – vrana koja uleće kroz staklo, čudni zvuci na radiju, vrata koja se sama zaključavaju… Ketrin počinje da gubi razum, a deluje kao da Džordž zna malo više o tome šta se dešava, ali ne želi da joj to otkrije. Oni malo upućeniji u radnju znaće da je ovaj film zapravo adaptacija romana All Things Cease To Appear Elizabet Brindidž iz 2016. godine. Opis radnje sa korica knjige otkriće previše radnje filma, pa vam preporučujemo da samo pogledate film bez dodatnog istraživanja.

Pored Amande Sejfrid i Džejmsa Nortona, uloge tumače još i Natalija Dajer, Ria Sihorn, Aleks Nojšteder i F. Marej Abraham. Rediteljsko-scenaristički bračni par Robert Pulčini i Šari Springer Berman rekli su njihov film nije horor, već natprirodni triler u kome se pravi horor krije u bračnom odnosu. Očekuje nas uvid u to kako krivica iz prošlosti utiče na sadašnjost i kako ne dobijemo uvek ono za čim žudimo. Film će premijeru imati 29. aprila na platformi Netflix.