Vrsni ljubitelji sporta i trčanja ovog decembra imaće specijalnu priliku da postanu jedni od srećnih trkača koji će se među prvima oprobati u NIKE RUN SHIELD trci. Zainteresovani se mogu prijaviti za kvalifikacioni događaj koji će se održati u subotu 7. decembra, dok će oni najbolji u nedelju 8. decembra imati priliku da se, na tajnoj lokaciji, suprotstave teškim vremenskim uslovima i isprobaju najnoviju NIKE SHIELD opremu.

Ova oprema vrhunskog kvaliteta obezbeđuje zaštitu tokom snega i kiše, hladnoće i pomaže u uslovima smanjene vidljivosti. Materijali od kojih je napravljena razvijeni su tako da odolevaju vlažnim i hladnim vremenskim uslovima, pružajući maksimalni komfor pri trčanju.

NIKE SHIELD patike su, sa gornje strane, pokrivene specijalnim DWR materijalom koji ne propušta vodu, već sa lakoćom odbija kapljice, koje tokom trčanja u vlažnim uslovima lako natope unutrašnjost patike. Đon patika takođe savršeno prijanja na vlažnu podlogu zahvaljujući “lepljivoj gumi”, koja uveliko olakšava trčanje tokom kišnih dana. Noćni trkači više neće morati da se brinu oko svoje vidljivosti u mraku, jer su specijalno dizajnirani reflektujući detalji na opremi vidljivi sa velike udaljenosti – čak i po magli.

Samo četrdeset odabranih trkača će u ekstremnim vremenskim uslovima imati priliku da testiraju novu NIKE SHIELD opremu i uz poznate sportiste Olgu Danilović i Strahinju Jovančevića, kao i influensere Nelu Bunčić, Đuru Fiskulturu i glumicu Mionu Marković biće među prvima u zemlji koji će testirati superiornu Shield tehnologiju.

Link za prijavu: http://sneakerevent.com/nikerunshield/