Streaming servisi su se potrudili da nam ponude zanimljiv sadržaj dok vlada korona virus. Nova mini serija iz Netflixove produkcije Tiger King, čiji je glavni protagonista Joe Exotic, u 7 epizoda donosi nam sadržaj koji će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Joe Exotic je ekscentični vlasnik divljeg parka u Oklahomi, homoseksualac, osuđeni ubica, white trash, niz je podugačak. Serija između ostalog govori o njegovom rivalstvu sa Kerol Baskin za čije je ubistvo i optužen, ali gledaocima pruža uvid i u ostale likove u svetu divljih mačaka, poligamije, korišćenju opijata, kultovima, ali i o zlostavljanju divljih životinja.

Tiger King

Krenimo redom. Na samom njenom početku upoznajemo lik Joe Exotica gde nam se on predstavlja kao pasionirani obožavalac velikih mačaka i kao lokalna legenda Oklahome. Vrlo brzo upoznajemo i njegovog najvećeg neprijatelja Karol Baskin, vlasnicu Big Cat Rescue koja je bori za prava istih tih velikih mačaka. Uskoro otkrivamo da se ispod površine krije mnogo više od toga. Reći ćemo samo da je Kerol radila sve što je bilo u njenoj moći da spreči i zatvori divlji park, a onda je jednog dana ubijena.

Nećemo da vam spojlujemo ostatak sadržaja čiji je zaplet i više nego neverovatan. Pogledajte ovu seriju posle koje ćete sigurno želeti da znate više u kakvim uslovima i na koji način žive divlje životinje širom Amerike, koja je vodeća država sa brojem ovakvih divljih parkova.