S obzirom na trenutnu situaciju i prolećne dane koje ćemo provoditi najviše u izolaciji, u svoj dom možemo uneti dašak prirode. Čišćenje, rešavanje nepotrebnih stvari i uređivanje doma sada mogu biti na vrhu liste prioriteta. Nova H&M Home kolekcija koja obiluje zlatnim i zelenim detaljima, vaš dom će pretvoriti u urbanu džunglu.

Biljke u enterijeru uvek izgledaju dobro. Svaki prostor podići će na neku novu dimenziju. U kombinaciji s ostatkom nameštaja i detalja napravićete svoju zelenu oazu. Zelene i zlatne palate boja unijeće svežinu u vaš dom. Printevi lišća, decentni zlatni detalji na priboru za jelo, jastučnice i posteljina koje će vas lansirati u neke zelene tropske krajeve, pravi su izbor za uređenje ovog proleća. Pomno odabrani detalji uklopiće se u svaki životni prostor.

Zelena kao boja prirode već je neko vreme popularna boja za uređenje enterijera. Ona na nas deluje opuštajuće i smirujuće što je u ovim stresnim vremenima izuzetno važno. Kombinacija printeva tropskih biljaka i prefinjeni zlatni detalji pravo su osveženje u prostoru.