Ušli smo u poslednji vikend novembra i već polako sa svih strana čujemo zvončiće. Pripremamo se da ćemo biti obasipani božićnim filmovima i serijama i to je skroz u redu. Ono što nas posebno raduje je to da je ova godina, iako nije bajno startala, uspela da iznedri nekoliko dobrih filmskih i televizijskih naslova, ali je i pri kraju što takođe znači da nas 2021. može prijatno iznenaditi.

Jedno od iznenađenja koje se sprema su i nove sezone serije Dexter. Najpoznatiji forenzički stručnjak i serijski ubica u jednom ipak će nas držati prikovane za ekrane u 2021.

Prošlo je sedam godina od kada je izašla poslednja epizoda serije, a novih šest najavljeno je upravo za godinu pred nama. Izvršni producent i reditelj biće Marcos Siega, koji je i do sada radio na seriji.

Do sada je poznato da će se nove epizode nastaviti na dramatičan završetak osme sezone u kojem je Dexter lažirao sopstvenu smrt i odlučio da živi nekim drugim zabačenijim i mirnijim životom. Osim publike, navodno ni glavni glumac (Michael C. Hall) nije bio zadovoljan poslednjom epizodom sezone, pa će nove epizode popraviti “krvnu sliku” i ublažiti tenzije.