Rihanna i njena linija donjeg veša Savage x Fenty šire svoju ponudu i na tržište izbaciju prvu kolekciju donjeg veša za muškarce. Kolekcija će biti izbačena 2. oktobra, kada se održava i online revija Savage x Fenty za sezonu jesen/zima 2020 na Amazonu.

Za brend ambasadora izabran je Christian Combs, koji je radio sa Rihannom na muškoj kolekciji. U novoj kolekciji svako će moći da pronađe nešto za sebe jer su se trudili da ona bude unisex, te su tako bokserice i šortesvi sa logoom u crvenoj, crnoj i beloj boji prilagođeni i muškarcima i ženama.

“Želala sam da napravim liniju za muškarce koju će svako moći da nosi”, rekla je Rihanna na nedavnoj konferenciji za novinare i dodala da “Nakon što je Christian savršeno izneo komade na modnoj reviji koju smo održali prošle godine, znala sam da moram s njim da sarađujem na novoj kolekciji.”

U novoj kolekciji će se takođe naći i oversized pidžama sa monogram printom. Cena komada iz Savage x Fenty linije za muškarce kretaće se od $12.92 do $69.95 a veličine će ići od S do XXXL. Takođe, kolekcija će biti dostupna ovde počev od 2. oktobra.