MALIN+GOETZ

U martu 2004. godine, Matthew Malin i Andrew Goetz prvi put su otvorili vrata svoje prodavnice u njujorškom kvartu Čelzi, uz moderan apotekarski pristup luksuznoj nezi kože. Njihova misija je bila jednostavna: pružanje nekomplikovanoh tretmana, koji su istovremeno nežni i delotvorni, za sve tipove kože, žene i muškarce. Tim načelima su ostali verni svih ovih godina. Svaki njihov proizvod je formulisan sa proverenim prirodnim sastojcima, u kombinaciji sa naprednim tehnologijama, kko bi se postigli izuzetni rezultati čak i kod najosetljivijih tipova kože.Tokom godina nagrađivane formulacije i ikonična ambalaža proširile su se od linije za negu lica, tela i kose, do mirisa i sveća.

Nécessaire

Ovo je kozmetički brend koji veruje da proizvode koje svakodnevno koristite u svojoj nezi moraju da pružaju wellbeing osećaj. Njihovi proizvodi sadrže visokokvalitetne sastojke, koji su pročišćeni i efektni. Počeli su sa proizvodima za negu kože jer veruju da je lična nega kao ideja mnogo veća. Veruju da je personal care i self care, a to je potreba čoveka. Njhov moto je da veruju u sastojke koje biraju, u proizvod koji stvaraju i utisak koji ostavljaju iza sebe. Ne koriste sintetičke sastojke i ponose se time, a posebno naglašavaju da na činjenicu da su sustainable. Stvaraju za sve, kako kažu za muškarce, žene i sva ljudska bića.

Drunk Elephant

Posvećeni su da koriste samo sastojke koji ili direktno pogoduju zdravlju kože ili podržavaju integritet njihovih formulacija. Nikada ne uzimaju u obzir da li je nešto sintetičko ili prirodno, umesto toga biraju sastojke zasnovane na biokompatibilnosti. Zato se fokusiraju na zdrav nivo pH, formulacije koje koža prepoznaje, malu molekularnu strukturu koja se lako apsorbuje i efikasne aktivne sastojke koji takođe podržavaju i održavaju kiselinski plašt kože. Ali ono što izostavljaju kod njihovih proizvoda jednako je važno kao i ono što u njih ulažu, tako da nikada nećete pronaći kod njih ono što se naziva sumnjivih šest sastojaka (esencijalna ulja, alkohol koji isušuje, silikone, hemijske kreme za sunčanje, mirisi / boje). Veruju da je ovih šest sveprisutnih sastojaka u korenu gotovo svakog problema sa kožom, a kada ih uklonite u potpunosti iz vaše rutine – tj. kada uzimate Drunk Break- koža se može resetovati i vratiti u svoje najzdravije, najbalansiranije stanje. Ova dijeta za uklanjanje sastojaka pogoduje svim tipovima kože i inspirisala je #barevithus🐘 pokret na Instagramu, kolekciju selfija ljudi koji su pronašli ne samo zdravu kožu, nego što je još važnije, zdravije samopouzdanje.