Kao i brojni drugi filmovi o negativcima unazad par godina, Disneyeva ‘Cruella’ donosi njihovu pozadinsku priču. Tako i trailer koji najavljuje film koji bi u bioskope (ili na Disneyeve kanale, u zavisnosti od epidemioloških uslova) trebalo da stigne krajem maja 2021.. Film više liči na genezu Harley Quinn ili Jokera nego na dosad poznatu ekranizaciju o okrutnoj Cruelli.

Prema onome što je zasad poznato, Cruella stiže u London 1970-ih i želi da uspe kao punk-rock modna dizajnerka, što znači da ćemo se zasigurno nauživati u zanimljivim kostimima, frizurama i makeup lookovima.

Uz Emmu Stone glume i Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Jamie Demetriou, Joel Fry i Kirby Howell-Baptiste, a film je režirao Craig Gillespie, poznat po filmovima ‘Lars and the Real Girl’ i ‘I, Tonya’, a jedna od producentkinja je originalna filmska Cruella – Glenn Close.

Disney je takođe otkrio da će u maju objaviti knjigu ‘Hello, Cruel Heart’ koji opisuje događaje koji prethode radnji filma, skromne početke tinejdžerke koja će jednog dana postati Cruella.

A šta možemo očekivati od filma, pogledajte u traileru u nastavku.