Otkako je sredinom leta 2019. godine najavljeno kako se na male ekrane vraća omiljena TV serija Gossip Girl, s nestrpljenjem smo iščekivali svaki novi detalj ovog reboota, koju je naručila streaming platforma HBO Max.

U međuvremenu smo saznali da će serijal imati 10 epizoda, da će pratiti novu grupu bogatih klinaca iz elitnih krugova na Menhetnu i da se radnja nastavlja osam godina nakon što je završio originalan Gossip Girl serijal.

Pre nekoliko sati, objavljen je prvi trailer koji otkriva da drame neće nedostajati i da serija na HBO Max stiže 8. jula. Celi trailer možete pogledati u nastavku:

Reboot će se baviti društvenim mrežama i koliko su one promijenile društvenu scenu New Yorka u poslednjih nekoliko godina. Izvršni producenti su Josh Schwartz i Stephanie Savage koji potpisuju i originalnu Gossip Girl, a pridružuje im se i Joshua Safran koji će pisati scenario.

Još krajem prošle godine otkrivena su i glavna lica serije, koja će nastaviti onde gdje su Blair, Chuck, Serena i Dan stali. Cast između ostalih čine Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat i Zión Moreno.