Rolls-Royce je predstavio novi najskuplji auto na svetu “Boat Tail” koji košta čak 20 miliona funti. Auto je po mnogočemu specifičan, ali ono što ga čini posebnim je posebno dizajniran zadnji deo koji se vrlo lako može transformisati u pravi piknik set s ohlađenim šampanjcem, a sadrži i dodatak u koji možete ubaciti i suncobran.

Boat Tail je prvi od tri ekskluzivne visoko personalizovane nautically limuzine, dizajniran za bogati lifestyle par koji voli da uživa u životu, koji voli putovanja, automobile, satove i skupe šampanjce i koji u svakom trenutku može svoj auto pretvoriti u pravi setup za romantičnu večeru.

Sve je upotpunjeno i rotirajućim cocktail stolom s odgovarajućim stolicama. U autu je sve personalizovano do te mere, pa je na komandnoj ploči i poseban otvor za njen i njegov ručni sat. Šuška se da je vlasnik jedan američki reper, što nas ni ne iznenađuje jer 20 miliona funti nema baš svako u džepu. Iz ove britanske kompanije automobila kažu da je personalizovanje do poslednjeg detalja na ovom autu trajalo čak četiri godine, a cena mu je tolika jer je dizajniran od nule.

Ne samo da je ovo najskuplji auto na svetu već je i prvi koji ima u sebi ugrađen rotirajući sto i suncobran. Dugačak je 5,8 metara, četverosed s dvoja vrata pritiskom na gumb postaje kabriolet. Ideja je, kažu proizvođači da ga vlasnici mogu voziti iz doma u kišnoj Britaniji do sunčanih ulica Juga Francuske ili Monaka.