Nakon više od 30 godina, Eddie Murphy i Arsenio Hall vraćaju se u uloge koje su ih lansirale u Hollywood. Stigao nam je prvi trailer za nastavak kultne komedije ‘Coming to America’ koju ste sigurno barem jednom svih ovih godina pogledali.

Legendarni komičar ponovno je princ Akeem, a Arsenio Hall vraća se kao njegov verni prijatelj i pomoćnik Semmi. Film iz 1988. je, prisetimo se, pratio princa iz imaginarne afričke države Zimunda koji uživa luksuz i sve što poželi dobije. Kad s 21. godinom upoznaje svoju buduću suprugu koja se ponaša po svim pravilima, Akeem odluči da s prijateljem putuje i pođe u New York gde upoznaju sasvim drugačiji način života.

Radnja dugoiščekivanog nastavka prati Akeema koji se upravo priprema da preuzme presto i postane kralj. Međutim, otkriva da ima sina sa ženom iz Queensa (Leslie Jones). Iz tog razloga se Akeem i Semmi vraćaju tamo gde je sve počelo.

Romantična komedija bila je čak nominovana za dva Oscara – za šminku i kostimografiju zahvaljujući brojnim sporednim ulogama koje igraju zamaskirani Murphy i Hall. U traileru je jasno da će glumci ponovno igrati celi niz manjih uloga u neprepoznatljivom izdanju. U filmu glume i Leslie Jones, Jermaine Fowler, Tracy Morgan, KiKi Layne, Teyana Taylor, James Earl Jones i drugi.

Film bi trebalo da izađe na Amazon Prime Video 21. marta 2021. godine i jedva čekamo!