Air Max 90 linija uskoro obeležava 30 godina od prvog pojavljivanja na sneaker sceni. UNDEFEATED, streetwear brend iz Los Anđelesa, potrudio se da upotpuni kolekciju sa osam modela različitog kolorita, u kojem je svaki nadahnut bomber jaknama – nezaobilaznim aksesoarom njujorške hip-hop kulture 90-ih. Kako je AM90 vladao ulicama tokom 90-ih, veruje se da je nova kolekcija pun pogodak.

Svi modeli konstruisani su od premium kože, crnog ili belog gornjišta. Luksuzno, čisto i jednostavno gornjište naglašeno je baby plavim, zelenim, žutim i jarko crvenim linijama. Jedan detalj dovoljan je da se istakne sklad AM90 modela. Na ulošku i peti nalazi se čuvenih pet linija, poznate kao logo brenda UNDEFEATED.

Iako je kolekcija prvobitno najavljivana za leto, kako bi se postigao maksimum u kvalitetu, njena realizacija je odložena za kraj decembra. Od 27. decembra UNDEFEATED x Nike modeli biće dostupni na UNDERFEATED sajtu, uključujući i dečje veličine. Od 30. decembra naći će se na NIKE SNKRS po ceni od 150$.