Serija „Westworld“ je mračna odiseja o buđenju umetnute svesti i evoluciji greha koja otkriva svet u kojem svaki ljudski apetit, nevažno koliko je plemenit ili izopačen, može biti zadovoljen. Istražujući šta znači biti čovek kroz oči čovekolikih androidnih „domaćina” parka, serija istražuje granice egzotičnog sveta smeštenog na između bliske budućnosti i redefinisane prošlosti.

Većina glavnih likova vraća se i u ovoj sezoni. Uključujući Dolores (Evan Rachel Wood), Bernarda (Jeffrey Wright), Maeve (Thandie Newton), Charlotte (Tessa Thompson), Stubbsa (Luke Hemsworth), Hectora (Rodrigo Santoro) i čoveka u crnom (Ed Harris).

Dolores će početi da sarađuje s ljudima u nameri da krene u osvetu. Trailer je prikazuje poprilično hladnu, ali iz njega možemo zaključiti i kako će je Maeve pokušati da ubije. Očigledno je kako će se William izložiti velikom riziku kako bi spasio svet. Međutim tu se postavlja pitanje ko mu je tu ulogu dodelio. Uz njih se pojavljuje i nekoliko novih likova koji će svakako pridoneti rasplet radnje kakav ne možemo tako lako da predvidimo.

Prve dve sezone zajedno su imale 42 Emmy nominacije. Druga sezona je od ukupno 20 nominacija za nagradu Emmy osvojila 3 nagrade, od kojih je Emmyja osvojila Thandie Newton za najbolju sporednu žensku ulogu.

Premijera je zakazana na HBO kanalu 16. marta, a do tad pogledajte trailer: