Nije ništa neobično da popularni home brendovi lansiraju kolekcije ili linije za kućne ljubimce. Na kraju, i naši ljubimci su članovi porodice i stanari pa želimo da njima bude udobno, istovremeno želeći da se nameštaj za njih uklapa u našu viziju lepog interijera.

I dok na tržištu postoje brojni specijalizovani brendovi samo za ljubimce koji nude dizajnerski privlačne košare, ćebad, prekrivače, ogrlice, povoce, činijice i slično – sada im se pridružila i Zara Home. Poznati španski brend je među kolekcijama za zimu 2021. lansirao i ovu novost – liniju proizvoda za kućne ljubimce, pretežno pse.

Zara Home Pets Collection se sastoji od nekoliko pletenih modela košara postavljenih s jastukom, nekoliko mekanih ležajeva, prekrivača, činija, ogrlica i povodaca. Takođe u njoj ćete pronaći i igračke kao i nekoliko tematskih proizvoda za sve vlasnike pasa – memory igru i knjigu fotografija.

Neutralnih boja i paterna, ovi proizvodi će se uklopiti u gotovo svaki dom i psu podariti najudobnije mesto u prostoriji.

Zara Home Pets Collection pronađite online na njihovom sajtu.