Selebritiji su oduvek bili najbolji ambasadori modnih kuća, dizajnera i brendova. Na crvenom tepihu i filmskom platnu, na pozornici ili uličnoj modnoj pisti, poznata lica iz sveta Hollywooda i showbiznisa uvek plene pažnju svojim odevnim kombinacijama. To je razlog zbog kojeg su poznate modne kuće, dizajneri i brendovi uvek usko sarađivali s popularnim glumcima, pevačima i poznatima. Osim kao ambasadori poznatih modnih imena i zaštitnih lica u modnim kampanjama, zvezde showbiznis scene sve češće se nalaze i u ulozi gostujućih dizajnera.

Model Gigi Hadid dizajnirala je čak nekoliko kolekcija za modni brend Tommy Hilfiger, Beyonce se spojila s adidasom kako bih pokrenula brend Ivy Park, a Drake je krajem prošle godine predstavio svoju kolekciju NOCTA nastalu u saradnji sa sportskim brendom Nike. Probranoj ekipi stylish zvezda koje su dobile priliku da kreiraju kolekciju za veliku modnu kuću ovog se proleća pridružuje pevač Bruno Mars.

Talentovani muzičar od samog se početka isticao svojim prepoznatljivim modnim stilom. Modne kombinacije s retro prizvukom i funky predznakom osigurale su mu mesto među najbolje odevenim muškarcima na svetu, ali i saradnju s poznatom modnom kućom Lacoste.

Brojni modni brendovi već su pokušavali da ostvare saradnju s Brunom Marsom. Kreativna direktorka modnog brenda Lacoste, Louise Trotter, jedina je koja je bila uspešna. “Louise me nazvala i molila”, našalio se Mars, dodajući da je zapravo bio veliki obožavatelj Lacoste-a tokom odrastanja. “Ako ste imali tog krokodila na grudima, to je nešto značilo”.

U kreiranju kolekcije za Lacoste, Bruno Mars imao je potpunu slobodu. Kada je pre otprilike godinu dana započeo proces kreiranja kolekcije, Bruno Mars pronašao je alter ego kako bi mu pomogao da razmišlja poput dizajnera. Sanjao je Rickyja Regala, izuzetno naprednog čoveka s pogledom na dizajn. Linija nazvana Lacoste x Ricky Regal sada služi kao prikaz onoga što Mars misli da bi nosila ova druga verzija njega samog. „Bilo je sjajno upoznati i Bruna i Rickyja; Ne znam koga zapravo bolje znam “, izjavila je Trotter, dok Mars dodaje: “Hteo sam da se oseća kao da je, ko god je ta osoba, najcool momak na zabavi. Ne trudi se previše. Jednostavno se oseća dobro.”