Da odmah otklonimo prve sumnje- nova sezona? Zasad još nemamo takve informacije, ali vest koju vam donosimo je gotovo jednako uzbudljiva, ako ne i uzbudljivija.

Kao što verovatno znate, HBO-ova serija “Big Little Lies” nastala je prema bestselleru spisateljice Liane Moriarty, ali to nije jedina knjiga koju je napisala. Ova australijska autorka dosad je objavila 8 romana, među kojima se krije još jedan pravi mali biser naslovljen “Nine Perfect Strangers” koji je došao pod ruke autorkinjinoj sunarodnici Nicole Kidman.

Nakon ogromnog uspeha koji je postigao projekt “Big Little Lies”, ne čudi nas da je Nicole odlučila i “Nine Perfect Strangers” adaptirati u seriju. Ne želimo da vam previše otkrivamo o radnji i likovima jer se radi o upravo savršenom štivu za plažu koje toplo preporučujemo, reći ćemo vam samo da se radi o ljudima koji su se spletom okolnosti našli na istom luksuznom wellness retreatu koji će im svima promeniti život zauvek.

Ako već niste, pročitajte roman pa ćemo zajedno pogađati koji će glumci s A-liste glumiti koje likove. Već znamo ko će biti Nicole…