Uoči novogodišnjih praznika pokloniti MacBook prijatelju koji je ceo život koristio Windows, znači da ga odlično poznajete. Od telefona do smart home uređaja, kupovina tehnologije, može da bude ponekad obeshrabrujuće iskustvo. Zašto?

Ukoliko ne tragate za već proverenim proizvodom, tokom šopinga neophodno je da se detaljno upoznate sa specifikacijama. Takav vid kupovine, često se ne završi entuzijastično, budući da se na njega utroše sati i sati.

Da biste ekonomično iskoristili vreme prilikom kupovine tech poklona, a uporedo obradovali sebe i druge, dajemo vam par praktičnih smernica.

High-end tehnologija

Laptop marke ASUS Zenbook 14, najmanji 14-inčni laptop na svetu, nudi dvostruki ekran na trackpadu. Kvalitetan i elegantan u isto vreme, izuzetno povoljnih specifikacija.

Microsoft Surface su laptopovi poslednje generacije. U asortiman ulaze Surface Laptop 3, podržan Windows 10 operativnim sistemom, Surface Pro 7 i Surface Pro X koji kombinuju tablet i laptop verziju.

Ne možemo da ne naglasimo iPhone 11 serije, prave dragocenosti za svakog ljubitelja Apple telefona.

Ukoliko vam Apple nije prirastao k srcu, Google modeli Pixel 4 i 4 XL, Samsung – Galaxy S10 i S10 Plus poseduju fantastične kamere i ekrane.

Motivišuća tehnologija

Honor Magic Watch 2 pametni satovi pomažu vam da budete najbolja verzija sebe. Prate vaš lični i fizički razvoj, zamenjuju potrebu za prisustvom personalnog trenera.

Tehnogija koja obezbeđuje sigurnost

Svakog trenutka kada rešimo da ostavimo lične podatke na internetu, nesvesno pravimo rizik. I upravo zbog toga, napravljen je YuBiKey, maleni uređaj, kompatibilan sa većinom telefona i kompjutera. YubiKey pruža zaštitu podataka na društvenim mrežama, pa iako vam se hakuje profil, haker ne može da se uloge na vaš nalog bez bezbednosnog uređaja.

Zabrinuti ste za bezbezdnost vašeg doma? Nest Hello zvono omogućava da u svakom trenutku vidite ko je ispred vrata putem visokokvalitetne HD slike, a čak tokom noći pruža čistu i osvetljenu sliku. Naprednija zamena za tradicionalno kućno zvono, čuva sve prikaze, možete ga vratiti do tri sata unazad kako biste izvršili kontrolu.

Tehnologija za nezaboravne momente

GoPro Hero 8 beleži video-snimke u 4K rezoluciji. Kamera se izdvaja zbog preciznosti u hvatanju ubrzanih scenarija. Dok vozite bicikl ili skijate, možete da zabeležite životopisne i jedinstvene trenutke iz života.